Rólunk

 

Miért alapítottuk az Életöröm Idősek Otthonát?

Az Életöröm Idősek Otthona 2005-ben épült kellemes, zöldövezeti környezetben, tágas terekkel és lakóegységekkel. Célunk a családias hangulat és a kényelmes mindennapi élet megteremtése mellett a teljes körű ápolás és kikapcsolódási lehetőségek biztosítása nyugdíjas lakóink számára,  akik egyedül vagy éppen párjukkal élik örömteli mindennapjaikat jól felszerelt, kényelmes apartmanjainkban. Külön öröm számunkra, hogy egy igazán jó közösség alakult ki az elmúlt több mint 16 évben az Életörömben.

Éljen kényelmesen, legyen biztonságban minden nap!

Épületeink akadálymentes közlekedést biztosítanak, lifttel felszereltek. Az épületszárnyak egy szél- és zajvédett gyönyörű zöld belső kertet, pihenőudvart fognak közre, amely gyakran ad otthont közösségi programoknak, vidám hangulatú beszélgetéseknek.

Célunk és eszközünk az élethosszig tartó, szeretetteli gondoskodás. Az Idősek Otthona illetve átmeneti elhelyezést nyújtó időskorúak gondozóháza erre kínál ellátási lehetőséget. Nyugdíjasházunk pedig biztos környezetet kínál az időskorúaknak, akik még jó egészségi állapotban szeretnének közösségünk tagjai lenni.

Fejlődés és otthon számokban

Működésünk 108 önálló apartman lakással indult, majd a nagy igényre való tekintettel 2015-ben további 16 lakással bővítettük. Jelenleg 124 apartmanban biztosítunk idősotthoni ellátást. 2016-ban tovább fejlődtünk, hiszen 50 lakásos nyugdíjasházat építtettünk, teljes körű ellátással biztosítva a gondtalan mindennapokat.

Választhat 33 és 55 négyzetméteres lakásaink közül, amelyek mindegyike akár két személy részére is kényelmes életet biztosít, és természetesen akár a saját bútorzatával is berendezheti. Így garantáltan otthon érezhetik magukat lakóink az egy, 1,5 vagy kétszobás apartmanokban.

Szeretettel várjuk kérdéseit!

Idősek otthona- 12 db másfél, 3 db kétszobás, 109 egyszobás.

Nyugdíjasház– új lakások: 41 db egyszobás, és 9 db kétszobás lakás.

JELENLEG AZONNALI BEKÖLTÖZÉSi LEHETŐSÉGET TUDUNK BIZTOSÍTANI!

Minden lakás erkélyes, beépített főzőfülkével, fürdőszobával, fővonalas telefonnal, nővérhívóval, kiépített kábeltévé és internet hozzáféréssel rendelkezik.

Az év akadálymentes épülete 2006.

2007. július 6-án Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter az intézménynek átadta
“Az év akadálymentes épülete 2006”
című építészeti nívódíj pályázat díjait.

Családbarát Munkahely

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2013. évi pályázatán az Életöröm Idősotthon elnyerte a Családbarát Munkahely címet.

JÖVŐKÉPÜNK - IGAZI OTTHON

“Intézményünk jövőképében egy, a bentlakók és a társadalom számára egyaránt minden igényt kielégítő, az emberi értékeket szem előtt tartó Otthon, valamint boldog, “élni” akaró, egyenrangú partnerként kezelt idős emberek jelennek meg.”

KÜLDETÉSÜNK – AZ EMBER AZ ÉRTÉK

“Otthonunkat az idős emberek bentlakásos jellegű ápolására, gondozására hoztuk létre. Tevékenységi körünk civil keretek között működő szociális ellátásként határozható meg. Fő célként az idős emberek utolsó éveinek minél magasabb színvonalú, gondtalan eltöltését tűztük ki. Az emberi értékekre helyezzük a legmagasabb hangsúlyt, amit a társaság valamennyi munkatársa nemcsak a mindennapi munkájában, hanem az egész életszemléletében is igyekszik kinyilvánítani.”

TÁRSASÁGI STRATÉGIÁNK – EMBERKÖZPONTÚ MINŐSÉG

“A társaság stratégiája nem más, mint hogy a mindennapok során az összes funkcionális területen érjük el, majd folyamatosan tartsuk is fenn a teljes körű lakói megelégedettséget. A vevőorientáció, a minőségszemlélet, valamint az emberközpontúság mind-mind olyan jellemző erőssége az Otthonunknak, amelyek jelentős mértékben járulhatnak hozzá céljaink eléréséhez.”