Nyugdíjasház

Éljen kényelemben új, jól felszerelt nyugdíjas lakásában

Célunk és eszközünk az élethosszig tartó, szeretetteli gondoskodás. Nyugdíjasházunk biztonságos környezetet kínál az időskorúaknak, akik állandó ápolást még nem igényelnek és szeretnének közösségünk tagjai lenni.

2016 december 1. óta tudnak beköltözni a boldog lakók az 50 lakásos nyugdíjasház lakásaiba, amely páratlan természeti környezetben épül. A családias légkör és hangulat mellett Nyugdíjasházunk különleges abban is, hogy az idősek otthona szociális szolgáltatásai is rendelkezésre állnak, így teljes körű ellátással ajánljuk szeretettel a mindennapok biztonságát.

Biztosítsa jövőjét, töltse gondtalanul nyugdíjas éveit. Jelentkezzen és foglalja el új otthonát!

Minőség, kényelem és biztonság

A lakószobák kiváló minőségi hő és hangszigetelő falazattal készültek, a fürdőszoba padozata járólapos, a lakószoba parketta burkolatot kapott. A lakrészekben találhat egy nagyméretű gardróbszekrényt, és egy teljesértékű konyhát (főzőlappal, sütővel). Ezeken kívül az apartmant bútorozatlanul adjuk át annak érdekében, hogy saját ízlésének megfelelően saját bútoraival alakíthassa igazi otthonná. Az épületek szél- és zajvédett gyönyörű belső kertet, pihenőudvart fognak közre.

Akadálymentes kényelem a nyugdíjasházban

A lakások tervezésénél a természetes anyagok felhasználásával a teljeskörű kényelem feltételeinek megteremtésére törekedtünk. Épületeink és környezete akadálymentes, a lakásokat kimondottan az idősek igényeihez igazítva alakítottuk ki és szereljük fel. A nyílászárók (bukó-nyíló ablakok) fából készülnek, a lakások erkélyesek, a szobákat a tűző naptól beépített redőnyök védik, valamint a még nagyobb kényelem elérésének érdekében klimatizáló berendezés beszereléséhez megfelelően előkészítettük.

Minden lakás fővonalas telefonnal, nővérhívóval, kábeltévével és interneteléréssel felszerelt. A nyugdíjasház minden apartmanjában teljesértékű konyhát alakítottunk ki. A fürdőszobák a nehezebben mozgó lakók számára is biztonságot nyújtanak. Ezt szolgálják a megfelelő méretek, a kapaszkodók és a csúszásmentes-süllyesztett zuhanytálcás kialakítás is. Minden fürdőszobában lehetőség van mosógép elhelyezésére is. Az előtérben nagyméretű gardróbszekrény található.

Csatlakozzon Ön is az Életöröm csapatához!

Szeretettel várjuk jelentkezését!

 

Nyugdíjasházi lakások:

  • 37 db 1 szobás, 33 m2 + 6 m2 erkély
  • 4 db 29 m2 + erkélyes
  • 9 db 2 szobás, 48 m2 + erkélyes

Életöröm Nyugdíjasház árak:

  • Napi térítési díj 6.875,- Ft
  • 1 és 2 szobás apartmanok: a díj életkortól és lakástípustól függ, kérje személyre szabott ajánlatunkat, forduljon hozzánk bizalommal, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy részletes tájékoztatást küldhessünk! A holtig tartó bérletre értékhatártól függően 3-5 év visszafizetési garanciát vállalunk a szerződésben részletezett feltételek szerint.
 

Személyes találkozásra is biztosítunk lehetőséget előre egyeztetett időpontban. Ismerjen meg bennünket, találkozzon a lakókkal, kóstoljon bele az Életöröm hangulatába! Segítünk a navigációban és a szállításban is lehetőség szerint. Kérjük, a várakozási idő rövidítése miatt a személyes találkozóra legyen kedves előzetesen időpontot egyeztetni telefonon, e-mailen vagy űrlapunkon keresztül! Köszönjük együttműködését!

Töltse le kérelem nyomtatványunkat a beköltözéshez itt!

Jelentkezés

Szeretnénk segítséget nyújtani és megfelelő információkkal szolgálni, kérdéseire válaszokat adni, az esetleges aggodalmait meghallgatni. Ehhez kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével adja meg elérhetőségi adatait, hogy visszahívhassuk. Ha személyesen is felkeresne bennünket, örömmel látjuk előre egyeztetett időpontban.

*Ellátási formáink igénybevételének feltétele a 75 éves életkor betöltése.