KÖLTÖZZÖN BE ÖN IS AZ ÉLETÖRÖMBE!

Azonnali beköltözési lehetőséggel várjuk az Életöröm Idősotthon és Nyugdíjasházban!

Nyugdíjasház

Éljen kényelemben és biztonságban, önálló, erkélyes apartman lakásban.

Célunk és eszközünk az élethosszig tartó, szeretetteli gondoskodás. Nyugdíjasházunk tökéletes környezetet kínál az időskorúaknak, akik állandó ápolást még nem igényelnek, de szeretnének közösséghez tartozni, és a biztonságos jövőről gondoskodni.

2016 december óta tudnak beköltözni a 70 év feletti lakók a nyugdíjasház lakásaiba, amely páratlan természeti környezetben épült. A családias légkör és hangulat mellett Nyugdíjasházunk különleges abban is, hogy a szociális alapszolgáltatás mellett, az idősek otthoni teljes ellátás, a napi rendszeres programok, gyógytornák is rendelkezésre állnak, így teljes körű ellátással kínáljuk a mindennapok biztonságát.

További információ a Nyugdíjasházról >>

Idősek otthona

Célunk, hogy a mindennapok gondtalanságát biztosítsuk, számunkra az ember az igazi érték. Személyes életkörülményeinek figyelembevételével megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb megoldást.

Az Életöröm Idősek Otthonában az élethosszig tartó törődés jegyében telnek a mindennapok. Az otthon biztonságát, családias légkört nyújtunk közösségünknek önálló, erkélyes apartman lakásban. Az idősek otthonában átmeneti és tartós gondozásra is fogadunk lakókat, egészségi állapottól függetlenül.

További információ az Idősek Otthonáról >>

Demens ellátás

A demens állapot speciális terápiát igényel, melynek során lehetőség nyílik az idős emberek elvesztett képességeinek pótlására, szocializációjának fenntartására és foglalkozásterápiára. Személyre szabott gondozással segítjük idős lakóinkat.

További információk a Demens Ellátásról >>

Jelentkezés

Szeretnénk segítséget nyújtani és megfelelő információkkal szolgálni, kérdéseire válaszokat adni, az esetleges aggodalmait meghallgatni. Ehhez kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével adja meg elérhetőségi adatait, hogy visszahívhassuk. Ha személyesen is felkeresne bennünket, örömmel látjuk előre egyeztetett időpontban.

*Ellátási formáink igénybevételének feltétele a 70 éves életkor betöltése.