A BIZTONSÁGÉRT ÉS KÉNYELEMÉRT

Az Életöröm Idősek Otthonában az élethosszig tartó törődés jegyében telnek a mindennapok. Az otthon biztonságát, családias légkört nyújtunk szeretett közösségünknek. Az idősek otthonában átmeneti és tartós gondozásra is fogadunk lakókat az alábbiak szerint.

Idősotthoni ellátás (tartós gondozás)

Idősotthoni ellátás napi 4 órát meghaladó vagy a jogszabályban meghatározott egyéb körülményeken alapuló gondozási szükséglet megállapítása esetén nyújtható.

Tartós gondozás esetén, a gondozott élethosszig egyedül vagy házastársával használhatja apartmanját.

Áraink:

–  A lakások árát életkortól és lakástípustól függően, személyre szabottan alakítjuk ki. Szeretettel várjuk megkeresését telefonon vagy e-mailen! A holtig tartó bérletre 3 év visszafizetési garanciát vállalunk a szerződésben részletezett feltételek szerint.

– A teljes körű ellátás napi térítési díja: 6.875,- Ft.

Időskorúak gondozóháza (átmeneti ellátás)

Átmeneti gondozás keretében teljes körű ellátást biztosítunk, melynek időtartama 1-től 3 hónapig terjedhet.

Egészségi állapottól függően az ellátást vagy berendezett mini apartmanban – önálló lakhatással.

Az átmeneti gondozás havi térítési díja

–       önálló lakhatás mellett 12.795,- Ft/nap.

Biztosíték a Veszprém Városi Önkormányzattal kötött ellátási szerződés.

12 db másfél, 3 db kétszobás, 109 egyszobás lakásban biztosítunk idősotthoni ellátást.

A lakások átlagos mérete 35m2.

Személyes találkozásra is biztosítunk lehetőséget előre egyeztetett időpontban. Ismerjen meg bennünket, találkozzon a lakókkal, kóstoljon bele az Életöröm hangulatába! Segítünk a navigációban és a szállításban is lehetőség szerint! Kérjük, a várakozási idő rövidítése miatt a személyes találkozóra legyen kedves előzetesen időpontot egyeztetni telefonon, e-mailen vagy űrlapunkon keresztül! Köszönjük együttműködését!

Jelentkezés

Szeretnénk segítséget nyújtani és megfelelő információkkal szolgálni, kérdéseire válaszokat adni, az esetleges aggodalmait meghallgatni. Ehhez kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével adja meg elérhetőségi adatait, hogy visszahívhassuk. Ha személyesen is felkeresne bennünket, örömmel látjuk előre egyeztetett időpontban.

*Ellátási formáink igénybevételének feltétele a 70 éves életkor betöltése.